Nyheder

Low er voldelige på ny plade

Der har ofte ligget en subtil uhygge i Lows stilfærdige musik, som i hvert fald kan give nervøse trækninger hos folk med angst for tomme rum. Efter nytår tager trioen imidlertid skridtet fuldt ud og trække gruen og rædslerne helt frem i billedet, når de udgiver deres ottende fuldlængdealbum.

Endnu er der ikke sat nogen præcis udgivelsesdato på pladen, der får titlen The Violet Path, men det skulle være ganske vist, at pladen udkommer i løbet af vinteren.

Der er endnu ikke nogen endelig trackliste til albummet, men en del af de titler, der foreløbig er offentliggjort, er ikke for sarte sjæle: “Murderer”, “Breaker”, “Violent Past” og “Hatchet”. (Og “Pretty People”, men den titel er der ikke så meget blod over.)
“It’s all about killing,” siger forsanger Alan Sparhawk til Pitchforkmedia.com om det nye album – uden i øvrigt at kunne forklare, hvor alt det voldsomme kommer fra.

The Violet Path er Lows første album siden januar 2005, hvor de udgav The Great Destroyer, og det bliver gruppens første regulære udgivelse, siden bassisten Zak Sally for et års tid siden forlod bandet.

Skriv et svar