Nyheder

Nyt album fra Explosions in the Sky

D. 20. februar udsender Texas-bandet Explosions in the Sky deres femte album, som får titlen All of a Sudden, I Miss Everyone.

Der er endnu ikke adgang til smagsprøver fra albummet, så indtil videre må vi nøjes med at viderebringe denne trackliste:

1. The Birth and Death of the Day
2. Welcome, Ghosts
3. It’s Natural to Be Afraid
4. What Do You Go Home to?
5. Catastrophe and Cure
6. So Long, Lonesome

Men når vi nu ikke kan bringe lyd fra All of a Sudden…, kan vi i det mindste gøre opmærksom på, at kvartettens forrige album, The Rescue, som har været totalt uopdriveligt, er blevet tilgængeligt for både du og jeg og også vores naboers naboer.

Albummet, der blev skrevet, indspillet og mixet i løbet af 14 dage, var en del af pladeselskabet Temporary Residences Travels in Constants-serie, der ikke bliver sat til almindeligt salg. Men Explosions in the Sky forbarmede sig over fanskaren, og derfor kan man hér klikke sig frem til The Rescue og downloade alle numrene derfra.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar