Nyheder

Nyt album fra Explosions in the Sky

D. 20. februar udsender Texas-bandet Explosions in the Sky deres femte album, som får titlen All of a Sudden, I Miss Everyone.

Der er endnu ikke adgang til smagsprøver fra albummet, så indtil videre må vi nøjes med at viderebringe denne trackliste:

1. The Birth and Death of the Day
2. Welcome, Ghosts
3. It’s Natural to Be Afraid
4. What Do You Go Home to?
5. Catastrophe and Cure
6. So Long, Lonesome

Men når vi nu ikke kan bringe lyd fra All of a Sudden…, kan vi i det mindste gøre opmærksom på, at kvartettens forrige album, The Rescue, som har været totalt uopdriveligt, er blevet tilgængeligt for både du og jeg og også vores naboers naboer.

Albummet, der blev skrevet, indspillet og mixet i løbet af 14 dage, var en del af pladeselskabet Temporary Residences Travels in Constants-serie, der ikke bliver sat til almindeligt salg. Men Explosions in the Sky forbarmede sig over fanskaren, og derfor kan man hér klikke sig frem til The Rescue og downloade alle numrene derfra.

Skriv et svar