Nyheder

Nyt The Fall-album til vinter

Hvis vi nu forestillede os, at vi afholdt verdensmesterskaber for verdens mest excentriske rockmusikere, er der en ret god sandsynlighed for, at Mark E. Smith ville få en topplacering. Siden slutningen af 70’erne har han slidt mindst 20 bandkollegaer op, mens han har opført sig besynderligt i de fleste kroge af verden.

I løbet af den kommende vinter udsender The Fall så sit 26. studiealbum med titlen Reformation. Der er endnu intet nyt om tracklisten, hverken mht. titler eller længde, men noget tyder på, at alt er ved det gamle i The Fall. Så sent som i sidste måned skiftede Mark E. Smith i hvert fald ud i The Falls livebesætning.

Vi ville mægtig gerne have leveret et link til nye The Fall-numre, men Smith og kumpanerne er ikke på Myspace. Og det er vel efterhånden et så stort særsyn, at det kunne være en selvstændig nyhed værdigt

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar