Nyheder

Pole på Culture Box i morgen

For tre måneder siden var Stefan Betke alias Pole et af hovednavnene ved Public Service-festivalen i Ørestaden, og Undertoners anmelder var ganske godt tilfreds. Dog ville han gerne have hørt Betke spille lidt længere.

Det kan der muligvis blive rådet bod på i morgen. Her er der i hvert fald Berlin-aften på Culture Box i København, og endnu en gang er Pole et af topnavnene. Der kommer en ny Pole-plade til marts, så mon ikke der kommer en smagsprøve eller to?

Aftenens holdopstilling byder også på Paul St. Hilaire with Scion, som er den lidt mere upbeat live-udgave af dub-mestrene Rhythm & Sound.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger