Nyheder

Ryan Adams udgiver 8 plader

Med intet mindre end 8 nye “œplader” udvider Ryan Adams sit i forvejen bugnende bagkatalog.

Den evigt produktive Ryan Adams spytter numre ud hurtigere, end man kan sige ’selvkritik.’ Det kan regelmæssigt besøgende på www.ryanadams.com hurtigt skrive under på.

Adams er fra mange sider kritiseret for den manglende overensstemmelse mellem kvantitet og kvalitet. Du kan selv dømme, hvis du stiller ind på hans Cardinal Radio, hvor Adams har lagt intet mindre end otte plader til lytning.

De otte plader følger i haserne på den 36 sange lange stream, som Adams lagde op for blot en måneds tid siden.

Denne gang følger han trop med otte plader udgivet under tre pseudonymer, der hver især dyrker egne tilgange. The Shit spiller hillbilly punkrock med Chuck Norris-introduktioner, DJ Reggie er Ryan Adams som mc, mens WereWolph bevæger sig ud på meget, meget dybt vand med coverversioner af bl.a. Creed og Shania Twain.

Lyt til The Shit, DJ Reggie og WereWolph

Læs også Undertoners anmeldelser af:
Ryan Adams: 29
Ryan Adams & the Cardinals: Jacksonville City Nights
Ryan Adams: Love Is Hell pt. 1
Ryan Adams: Love Is Hell pt. 2
Ryan Adams: Rock N Roll
Ryan Adams: Demolition

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar