Nyheder

Tre Goodiepal-koncerter på én dag

“Han sad bare og fløjtede, mens han flyttede små legetøjsplaneter rundt på sit bord, og ved siden af stod der nogle folk og ringede med klokker. Det var meget mærkeligt.”

Sådan lød en af de mange forundrede beretninger, man kunne opsnappe hist og her, efter at danske Kristian Vester alias Goodiepal alias Gaeoudjiparl alias Mainpal Inv. havde spillet på årets Roskilde Festival.

Men uanset hvor mærkelig den var (eller måske netop derfor), var Goodiepals koncert en af dem, folk huskede bagefter. På fredag giver Vester århusianerne hele tre chancer for at få en oplevelse af de mere specielle, når han optræder rundt om i byen med sine folkemusikalske eksperimenter, mekaniske fugle og måske også legetøjsplaneterne.

Goodiepals fredag ser således ud:
Katapult, 15.30
Det Jyske Musikkonservatorium, 18.15
Spanien 19C, 21.00

Goodiepals hjemmeside er der mulighed for at downloade al den musik, han har udgivet. Derudover er der mulighed for at høre smagsprøver på de selvbyggede mekaniske fugle.

Skriv et svar