Nyheder

Dyrekollektivet rydder ud i arkivet

Efter at Avey Tare, Deakin, Geologist og Panda Bear i foråret 2005 havde indspillet den særdeles anmelderroste Feels, var der en flok numre i overskud. De har ligget og samlet støv i skuffen, muleposen eller hvor disse naturens sønner nu gemmer den slags.

D. 22. januar er det imidlertid slut med at skjule tre af numrene for offentligheden. Den dag udsender Animal Collective nemlig ep’en People, der bl.a. byder på en gæsteoptræden fra Kristín Anna Valtysdöttir, tidl. múm.

Tracklisten ser således ud:
1. People
2. Tikwid
3. My Favorite Colors
4. People (Live)

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar