Nyheder

Figurines udgives i England

Everything But the Girl-producer flirter med Vestbjergs stolte sønner.

Den normalt elektronisk orienterede pladeselskabsmand Ben Watts, der står bag det spritnye pladeselskab Strange Feelings (ja, han kan godt lide Tim Buckley; hans andet pladeselskab hedder Buzzin’ Fly!), udgiver næste år Figurines’ andet album Skeleton.

Ifølge dette e-card fra Strange Feelings udkommer pladen i starten af marts, men inden da vil “The Wonder” blive udgivet i et begrænset oplag på 7″-vinyl, ligesom en 12″-vinyl med remixes af sange fra Skeleton er planlagt.

Hvem der skal stå bag disse, er endnu uklart, men tidens store trend er jo, ifølge adskillige danske og udenlandske medier, rave-rocken. Så måske kan man snart plukke æbler og tage ecstasy til en Figurines-sang?

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar

boeger