Nyheder

Figurines udgives i England

Everything But the Girl-producer flirter med Vestbjergs stolte sønner.

Den normalt elektronisk orienterede pladeselskabsmand Ben Watts, der står bag det spritnye pladeselskab Strange Feelings (ja, han kan godt lide Tim Buckley; hans andet pladeselskab hedder Buzzin’ Fly!), udgiver næste år Figurines’ andet album Skeleton.

Ifølge dette e-card fra Strange Feelings udkommer pladen i starten af marts, men inden da vil “The Wonder” blive udgivet i et begrænset oplag på 7″-vinyl, ligesom en 12″-vinyl med remixes af sange fra Skeleton er planlagt.

Hvem der skal stå bag disse, er endnu uklart, men tidens store trend er jo, ifølge adskillige danske og udenlandske medier, rave-rocken. Så måske kan man snart plukke æbler og tage ecstasy til en Figurines-sang?

Skriv et svar