Nyheder

Guitarmagikeren Jack Rose til Århus

Skrevet af Martin Thimes

Mere freefolk til Århus.

Foto: Scott Slimm

Foto: Scott Slimm

I udkanten af den folkbølge, der de seneste par år har skyllet fra Amerika og ind over resten af verden, har guitaristen Jack Rose udgivet et par særdeles mindeværdige plader inspireret især af guitarhelten John Fahey. Nu gæster Jack Rose, der også spiller guitar i bandet Pelt, for første gang Danmark.

Det sker, ikke overraskende, på initiativ fra den århusianske arrangørgruppe Ljud. Den 17. januar er Jack Rose programsat til at spille på Musikcaféen i Århus. Han får selskab af to belgiske lofi-freefolksters, Silverster Anfang og Ignatz. Især Ignatz lyder interessante, hvis man skal dømme ud fra denne lydbid. Endnu er der ikke forlydender om koncerter andre steder i landet, men meget kan nå at ændre sig inden januar.

Og så vil en nyhed uden en henvisning til MySpace næsten være et skridt tilbage i den digitale evolution. Så lyt til et par sange med Jack Rose her.

Skriv et svar