Nyheder

Nyt fra Television Personalities i februar

“Det er få kunstnere beskåret at formidle følelser så blændende ærligt og uprætentiøst,” jublede Undertoners anmelder, da Dan Treacy alias Television Personalities i foråret udgav sit første album i 11 år. Pladen udkom efter nogle turbulente år i Treacys liv. Bl.a. havde han været i fængsel i en periode.

Siden foråret har der efter alt at dømme været mere ro på hos Treacy end længe. I hvert fald har han allerede nu et nyt album parat, meddeler Muzikalia.com. 20. februar slipper han det løs med titlen Are We Nearly There Yet?. Tracklisten er som følger:

1. Are We Nearly There Yet?
2. The Peter Gabriel Song
3. The Eminem Song
4. I Get Scared When I Don’t Know Where You Are
5. I See Dead People
6. If I Could Write Poetry
7. If I Should Fall Behind
8. Coltrane’s Ghost
9. Mr Brightside
10. All the Midnight Cowboys
11. All the King’s Horses
12. You Are Loved
13. It’s All About the Girl

Skriv et svar