Nyheder

Nyt fra Television Personalities i februar

“Det er få kunstnere beskåret at formidle følelser så blændende ærligt og uprætentiøst,” jublede Undertoners anmelder, da Dan Treacy alias Television Personalities i foråret udgav sit første album i 11 år. Pladen udkom efter nogle turbulente år i Treacys liv. Bl.a. havde han været i fængsel i en periode.

Siden foråret har der efter alt at dømme været mere ro på hos Treacy end længe. I hvert fald har han allerede nu et nyt album parat, meddeler Muzikalia.com. 20. februar slipper han det løs med titlen Are We Nearly There Yet?. Tracklisten er som følger:

1. Are We Nearly There Yet?
2. The Peter Gabriel Song
3. The Eminem Song
4. I Get Scared When I Don’t Know Where You Are
5. I See Dead People
6. If I Could Write Poetry
7. If I Should Fall Behind
8. Coltrane’s Ghost
9. Mr Brightside
10. All the Midnight Cowboys
11. All the King’s Horses
12. You Are Loved
13. It’s All About the Girl

Deltag i debat