Nyheder

Olesen-Olesen går hver til sit

Næste år er det 10 år siden, at Olesen-Olesen udgav sit første album, Indenlands, udenbys. Og (bl.a.) i den anledning går Olesen og Olesen hver til sit.

Nærmere bestemt har de to brødre tænkt sig at lave et dobbeltalbum, hvor den ene cd er skrevet, indspillet og produceret af Henrik Olesen, mens broderen Peter tager sig af den anden. “Et kreativt sidespring,” kalder duoen den midlertidige spaltning.

Planen er, at dobbeltalbummet skal være parat næste sommer. Arbejdstitlen er Kain og Abel, og det kan give visse bange anelser. I gammeltestamentlig tid gik det i hvert fald ikke helt godt med at lade Kain og Abel gå rundt hver for sig. (Tjek selv 1. Mosebog, kap. 4.)

Årets sidste mulighed for at forsikre sig om, at d’herrer Olesen ikke har blodige hensigter kommer på fredag d. 8. december, når broderduoen spiller på Musikcaféen i København.

Skriv et svar