Nyheder

The Stooges spiller Lennon/McCartney

I oktober løb nyheden om, at The Stooges ville indspille deres første regulære plade siden 1973, verden rundt. Og nu skulle det være ganske vist: Indspilningerne, der foregik hos stjerneproduceren Steve Albini i Chicago, gik godt – og næste forår får vi resultatet at høre.

Nærmere bestemt bliver det d. 20. marts, at albummet med titlen The Weirdness ryger ud på butikkernes hylder. I alt kommer albummet til at rumme 16 numre, men indtil videre er tracklisten ikke lagt fast.

Ifølge wikipedia.org skulle der dog være en rimelig sandsynlighed for, at Iggy Pop & co. inkluderer en coverudgave af Lennon/McCartney-sangen “I Wanna Be Your Man”.

Og så kan man ellers begynde at spekulere over, om The Stooges virkelig kan levere varen så mange år efter deres storhedstid. Men bandets liveoptrædener de seneste år har fået en særdeles pæn modtagelse hos anmelderne – og om ikke andet, så viser billedet her ved siden af, at Iggy stadig opererer med særdeles lavtsiddende bukser.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar