Nyheder

Arcade Fire til Danmark

Det canadiske band spiller i Vega den 25. marts.

Der er gået Arcade Fire-modus i Undertoners nyheder. I går kunne vi berette om, at det første stykke lyd fra den kommende Neon Bible kan høres, og nu kan vi annoncere, at canadierne kommer til Danmarks. Det sker nærmere betegnet den 25. marts i Vega, som er første gang canadierne spiller på dansk jord. Mon ikke der bliver rift om billetterne?

I mellemtiden har bandet også offentliggjort tracklisten til Neon Bible, der udkommer 5. marts og ser ud som følger:

1. Black Mirror
2. Keep the Car Running
3. Neon Bible
4. Intervention
5. Black Wave/Bad Vibrations
6. Ocean of Noise
7. The Well and the Lighthouse
8. (Antichrist Television Blues)
9. Windowsill
10. No Cars Go
11. My Body Is a Cage

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar