Nyheder

Blonde Redhead tæller til 23 på nyt album

Der er efterhånden gået tre år siden det sidste Blonde Redhead-album, Misery Is a Butterfly. De seneste måneder har det dog forlydt, at trioen var ved at have noget parat til os – og rygterne talte sandt.

D. 10. april udsender det italiensk-japanske band nemlig 23, som de selv har produceret, og som er mixet af bl.a. Rich Costey, der producerede Mews Frengers.

Blonde Redhead og deres pladeselskab 4AD har indtil videre ikke foræret nogen smagsprøver, men takket være Pitchforkmedia.com kan vi da i hvert fald præsentere tracklisten:

1. 23
2. Dr. Strangeluv
3. The Dress
4. SW
5. Spring and by Summer Fall
6. Silently
7. Publisher
8. Heroine
9. Top Ranking
10. My Impure Hair

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar