Nyheder

Causa Sui dater … The Clientele

Pop Revo goes acid rock.

For et par måneder siden ledte Causa Sui efter en date med et pladeselskab. Her hos Undertoner holder vi meget af sladder, men desværre kan vi ikke komme med nyt på den front, idet det ikke ser ud til, at Causa Sui har fundet et pladeselskab at date – heller ikke selv om de har pladen Free Ride klar til udgivelse. Hør uddrag fra den.

En lille ting on the side, mens de venter på den nye pladekontrakt, skal de ikke høre et ondt ord om herfra. Og sådan en lille ting sker lørdag d. 24. marts i Århus, hvor de højtflyvende odenseanere giver koncert på Fabriken sammen med engelske The Clientele.

Det er arrangørgruppen Pop Revo, der står bag koncerten. Mens snart pladeaktuelle The Clientele nærmest er blevet husband, er det et særdeles overraskende træk at sætte Causa Sui på samme plakat. Måske et navneskifte til Pop/Syrerock Revo vil være på sin plads?

Engelske The Peoples Revolutionary Choir er indiebandet nederst på plakaten. Hvis man skal dømme ud fra deres numre på MySpace, har de en meget autentisk Spiritualized/Spaceman3-knap på deres guitarer, som de fra tid til anden giver frit løb.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar