Nyheder

DAT Politics til Århus igen-igen

22. april sidste år spillede DAT Politics sin seneste koncert i Danmark.
364 dage senere er de tilbage igen – og endnu en gang bliver det på Fabriken, at de udfolder deres gakkede og voldsomt anarkistiske electropop.

“DAT Politics har aldrig før lydt så meget som soundtracket til en sodavandsfest på et fritidshjem – eller for den sags skyld som Le Tigre i en Hits for Kids-udgave,” lød vores dom over 2006-pladen Wow Twist. Det var ikke nødvendigvis en uforbeholden ros af pladen, men i live-sammenhæng er DAT Politics som oftest en større oplevelse end på plade.

Så på gensyn d. 21. april. Vi tager chancen og spår, at der ikke bliver sparet på heliumstemmerne undervejs. De kan lyde således.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger