Nyheder

Do Make Say Think klar med album nr. 5

I november skrev vi, at canadiske Do Make Say Think ville udgive deres femte album d. 20. februar. Det må vi korrigere en anelse, for faktisk får vi europæere allerede glæde af You, You’re a History in Rust d. 12. i samme måned.

Det er, som vanligt, det særdeles politisk vakte selskab Constellation, der udgiver Do Make Say Thinks nye album. Mens der ikke er meget nyt i kvintettens sammensætning, byder … a History in Rust på det markante nybrud, at der denne gang er vokalbesøg. Blandt andet oplader Tony Dekker fra Great Lake Swimmers sin røst. Akron/Family er også på besøg.

1. Bound to Be That Way
2. A With Living
3. The Universe!
4. A Tender History in Rust
5. Herstory of Glory
6. You, You’re Awesome
7. Executioner Blues
8. In Mind

Do Make Say Think virker altid meget bevidste om, hvad de gør. Så vi skyder på, at det er deres modvilje mod Rupert Murdoch og hans metoder, der er skyld i, at Do Make Say Think ikke har nogen Myspace-side. Ja, der er stadig bands derude, der mener, at de kan undvære at være i nærkontakt med ungdommen.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar