Nyheder

Få gratis ringetoner fra elektroniske navne

Toneshared tilbyder gratis ringetoner fra elektroniske kunstnere.

Har du det også med at række hånden mod din mobiltelefon, idet du hører en ringetone nøjagtig mange til din egen – blot fra en andens telefon? Ja, presets fra Nokia, Sony-Ericsson, og hvad mærkerne ellers hedder, dominerer alle steder. På gaden, i toget, i køen i Netto… hvorend du befinder dig.

Hvordan lyder din telefon, når den ringer? Måske gider du ikke betale 10 kroner for en MIDI-version af en melodi, eller måske går du slet ikke op i den slags.

Men hvis du gør, kan Undertoner henvise dig til Toneshared, som ifølge eget udsagn rummer verdens mest interessante samling af ringetoner fra den elektroniske ende af musiklandskabet. Og så er de alle gratis.

Du kan bl.a. finde toner fra navne som Benoit Pioulard, Atom Heart, Loscil og alva.noto.

Hvem ved, måske præges mobillydene fremover af glitch og beats…

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar