Nyheder

!!! fejrer dronningens fødselsdag

Her på redaktionen er vi allerede nu optagede af, hvordan vi skal bære os ad med på bedst mulige vis at fejre, at landets regent fylder 67 om mindre end tre måneder. Vi overvejer at forære et nyt operahus. Så sig til, hvis du har nogle penge til overs.

Men hvis vores forberedelser til festdagen går helt galt, kan vi da i hvert fald anbefale statsoverhovedet at smutte en tur på Vega. Netop på dronningens fødselsdag, d. 16. april, kommer !!! nemlig forbi og spiller op til dans, fest, løjer og meget mere.
Dagen efter gør !!!, hvad de kan for at vælte Århus. Voxhall lægger scene og dansegulv til.

Koncerten er en del af den turné, Brooklyn-bandet drager ud på for at fejre, at de i marts udgiver deres andet album. Det har fået titlen Myth Takes.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar