Nyheder

Hør Arcade Fire: “Black Mirror”

Arcade Fire gør klar til at slippe deres opfølger til den succesrige debut. Hist og her kommer der nye sange.

2004 var året, hvor canadiske Arcade Fire var på alles læber. De havde udgivet deres debutplade Funeral, som Undertoners anmelder kaldte en “mester debut” og belønnede med 5½ stjerner. Og da 2004 nåede til sin ende, opgjorde Undertoner årets plader, hvor Funeral rangerede som den tredje bedste.

Men Danmark er jo som oftest bagud, når det handler om mode, trends og generel opmærksomhed omkring, hvad der rører sig. Så i 2005 var Arcade Fire igen på alles læber på det hjemmelige terræn, for først da udkom Funeral via dansk distributør. Fiks markedsføring, hva’? Eller blot sløvhed?

I den senere tid har Arcade Fire været fuldt i sving med plade nummer to, Neon Bible, som er sat til at udkomme til marts.

Og for at sætte gang i ’talk of the town’ skal der selvfølgelig lækkes nogle numre. Således skete det, at man forleden “ved et uheld” kom til at frigive det forkerte nummer i forhold til det planlagte (fiks markedsføring, hva’?), og nu er der altså endnu et nummer ude. Det hedder “Black Mirror,” og det kan du høre, hvis du følger nedenstående navigation:

Gå til www.arcadefire.com
Klik på ’Band Site’
Klik på ’Win’
Klik på ’Win’s Scrapbook’
Klik på billedet
Skru op og lyt

Skriv et svar