Nyheder

Jab Mica och El på miniturné

“Lyden af verdens allermindste brass-band, der optræder midt i en enorm sværm af kulørte sommerfugle,” skrev jeg i august i et forsøg på at beskrive, hvordan danske Jab Mica och El lyder på debutalbummet ABC Hej I’m Cola.
Nu slæber duoen og deres tre medmusikanter sommerfuglesværmen med rundt i Danmark.

I næste uge smutter de nemlig på tre dages rundtur sammen med de åndsbeslægtede bands Uské Orchestra og Sun Ok Papi Ko, som begge på den ene eller anden måde er med på ABC Hej I’m Cola.

Torsdag d. 11. januar er det LAB i København, der lægger lokale til, mens Fabriken i Århus er stedet at være dagen efter. Lørdag slutter musikkaravanen sin udflugt i Aalborg på Studenterhuset.

Ud over at Jab Mica och El har en fin, fin debutplade at vælge numre fra (hvilket førte til en mere end almindeligt god Roskilde-koncert i 2006), kan det være, at publikum tilmed får nye numre at høre. Ifølge gruppens Myspace-side har Jab Mica och El nemlig just været i studiet for at indspille ny musik.

Skriv et svar