Nyheder

Jab Mica och El på miniturné

“Lyden af verdens allermindste brass-band, der optræder midt i en enorm sværm af kulørte sommerfugle,” skrev jeg i august i et forsøg på at beskrive, hvordan danske Jab Mica och El lyder på debutalbummet ABC Hej I’m Cola.
Nu slæber duoen og deres tre medmusikanter sommerfuglesværmen med rundt i Danmark.

I næste uge smutter de nemlig på tre dages rundtur sammen med de åndsbeslægtede bands Uské Orchestra og Sun Ok Papi Ko, som begge på den ene eller anden måde er med på ABC Hej I’m Cola.

Torsdag d. 11. januar er det LAB i København, der lægger lokale til, mens Fabriken i Århus er stedet at være dagen efter. Lørdag slutter musikkaravanen sin udflugt i Aalborg på Studenterhuset.

Ud over at Jab Mica och El har en fin, fin debutplade at vælge numre fra (hvilket førte til en mere end almindeligt god Roskilde-koncert i 2006), kan det være, at publikum tilmed får nye numre at høre. Ifølge gruppens Myspace-side har Jab Mica och El nemlig just været i studiet for at indspille ny musik.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar