Nyheder

Joanna Newsom til Danmark

Hun slår selveste Thom Yorke, den højtråbende Karen O. og drengene i Yeah Yeah Yeahs og sågar Yo La Tengo, der jo ellers ikke er bange for at banke nogen.

Foto: Pete Newsom

Joanna Newsom erobrede mange af Undertoner-skribenternes hjerter, og hendes Ys blev stemt ind som årets bedste album 2006 foran dem alle. Samme album kaldte Undertoners anmelder for et “episk mesterværk.”

Over hele linjen har anmeldere tabt pusten over den amerikanske harpenist og sangfugls talent. Hendes popularitet bringer den kun 24-årige kunstner vidt omkring; i løbet af vinteren giver hun f.eks. fem koncerter i Japan.

Vi danskere er ikke helt så heldige som japanerne, men en enkelt Joanna Newsom-koncert er nu ikke til at klage over. Frk. Newsom kommer nemlig til Danmark og giver koncert i Store Vega i København. Datoen bliver d. 23. april. Til koncerten vil der være unummererede siddepladser, og Joanna Newsom har et orkester med på scenen.

Billetterne bliver sat til salg på mandag kl. 10:00 via www.billetlugen.dk og Fona-butikker.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger