Nyheder

Junior Boys på Vega i marts

I sensommeren blev den canadiske duo Junior Boys begavet med endnu en buket anmelderroser, denne gang for albummet So This Is Goodbye.
Og åbenbart har de gjort så meget indtryk, at canadierne vover sig ud på en månedlang Europa-turné.

Den bringer dem til Vega torsdag d. 8. marts, hvor sangeren og sangskriveren Jeremy Greenspans på én gang melankolske og dansable sange skulle gøre det muligt at skråle med på en flok iørefaldende melodier – ikke mindst “In the Morning”, der er lavet i samarbejde med Andi Toma fra Mouse on Mars. Den kan i øvrigt høres på Myspace.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger