Nyheder

Love Shops "Go!" fejrer fødselsdag med genudgivelse

Love Shop fejrer 10-års fødselsdag for deres plade Go! med en genudgivelse fyldt med ekstra guf til hungrende fans.

Love Shop kom næppe tættere på det store folkelige gennembrud, som alle musikjournalister åbenlyst lod bandet fortjene, end da de i 1997 udsendte deres fjerde plade Go! De fleste musikfanatikere af hankøn husker måske især pladen for sit cover, som er prydet af en lettere afklædt kvinde. Men der var også masser at komme efter på indholdssiden. Med ørehængere som “Love Goes On Forever” og “Copenhagen Dreaming” ramte bandet med perfekt sigte ind i en musikalsk guldåre, og Jens Unmacks kærlighedsdedikationer til København havde aldrig lydt bedre. Radioen spillede glædeligt sangene, men alligevel udeblev den helt store succes.

Men Go! kunne noget og havde noget, der stadig står friskt i året 2007. Derfor er det ikke så mærkeligt, at man satser på netop denne Love Shop-plade til en genudgivelse.

Den 28. maj er det præcis 10 år siden, at Go! udkom, og på denne dag i 2007 genudgiver Sony BMG pladen i udvidet form. Sammen med det originale album følger en bonusskive, der ifølge Jens Unmack vil gå bag om pladen og præsentere Go!-samtidige sjældenheder, uudgivne tracks, demoer og liveoptagelser.

Love Shop er fortsat på pause på ubestemt tid.

Læs også Undertoners historie om “En nat bliver det sommer”

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar