Nyheder

Ny Bill Callahan-plade til april

Sidste år begyndte Bill Callahan at turnere under eget navn.
Det var et forvarsel om, at han nu har lagt sine pseudonymer Smog og (Smog) i graven – eller måske ladet dem drive bort ad den flod, som optrådte i titlen på hans seneste plade, A River Ain’t Too Much to Love.

Men at Callahan har skilt sig af med sine masker, betyder ikke, at han holder op med at lave musik. Næ-nej, d. 17. april udsender han Woke on a Whaleheart, der ligesom hans seneste 10 plader (og kæresten Joanna Newsoms udgivelser) bliver udsendt på selskabet Drag City.

De kan berette, at pladen kommer bestå af følgende sange:

1. From the Rivers to the Ocean
2. Footprints
3. Diamond Dancer
4. Sycamore
5. The Wheel
6. Honeymoon Child
7. Day
8. Night
9. A Man Needs a Woman or…

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger