Nyheder

Nyt album fra Rufus Wainwright

Den nutidige musikscenes mest sympatiske krukke Rufus Wainwright udgiver nyt album i begyndelsen af maj måned. Sådan forlyder det fra canadierens hjemmeside, hvor der dog endnu ikke sat en præcis dato på udgivelsen.

Foto: Yelena Yemchuck

Albummet får titlen Release the Stars og bliver det første album, som Rufus Wainwright producerer helt på egen hånd. Desuden er den erfarne Neil Tennant fra Pet Shop Boys med på sidelinjen som executive producer.

Wainwrights seneste bedrifter, de to søskende-albums Want One (2003) og Want Two (2005) var storslåede udgivelser og grandiose musikalske mundfulde.

Det bliver spændende at høre, om ’the Gay Messiah’s næste bedrifter bliver i samme pompøse stil, eller om Wainwright har gearet lidt ned, når han til maj slipper stjernerne løs.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar