Nyheder

Pretty Girls Make Graves går i graven

For et lille års tid udgav Seattle-kvintetten Pretty Girls Make Graves sit tredje album, Élan Vital, som i højere grad end forgængeren og i særdeleshed debutpladen Good Health fik anmelderne til at blive mellemfornøjede.

Om den konsekvent nedadgående formkurve har spillet en rolle, skal vi lade være usagt – men i hvert fald har Pretty Girls Make Graves besluttet sig for at holde op med at være Pretty Girls Make Graves. Trommeslageren Nick Dewitt meddelte for nylig, at han ikke ville lege med længere, og dét fik de øvrige medlemmer til at begrave bandet.

Hvis du godt kan lide at være virtuel ven af bands, der står med det ene ben i graven (okay, nu stopper vi med al den snak om grave), så er Pretty Girls Make Graves’ Myspace-side noget for dig.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger