Nyheder

Ted Leo klar med label-debut

Kender du ikke Ted Leo? Bare rolig, der er en introduktion længere nede.

Amerikanske Ted Leo har færdiggjort sit første album efter pladeselskabsskiftet til Touch and Go Records. Og at dømme efter den mp3, som ligger til fri afbenyttelse hos pladeselskabet (klik på “The Sons of Cain”), så er der ikke sket den store landvinding med hensyn til sangskrivningen.

Det er stadig markant rockende popmusik med den halvt råbende, halvt syngende Leo i front, og et band, der ikke har meget til overs for “less is more”-principper, når det kommer til antallet af guitaranslag pr. minut bagved.

Hvis du ikke allerede kender Ted Leo and The Pharmacists, er der kun ét at gøre: nemlig at finde hans hjemmeside, klikke på “audio” og ellers vælge løs. Undertoner kan især anbefale “Me and Mia” og “Where Have All the Rude Boys Gone”. Så skulle du være klar til den 20. marts, hvor Living With the Living udkommer på både cd og dobbelt vinyl. Ace!

PS: Vi plejer da altid at have en trackliste klar, gør vi ikke? Jo, det gør vi:

1. Fourth World War
2. The Sons of Cain
3. Army Bound
4. Who Do You Love?
5. Colleen
6. A Bottle of Buckie
7. Bomb.Repeat.Bomb
8. La Costa Brava
9. Annunciation Day/Born on Christmas Day
10. The Unwanted Things
11. The Lost Brigade
12. The World Stops Turning
13. Some Beginner’s Mind
14. The Toro and the Toreador
15. C.I.A.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar