Nyheder

The Long Winters giver håb om sne i marts

Ærkeamerikansk powerpop på Voxhall.

Den 5. marts træder Seattle-bandet The Long Winters op på Voxhall i Århus. Det er en på papiret ganske kedelig mandag, men mon ikke bandet har tænkt sig at live lidt op i Århus? Deres musik gør i hvert fald, hvad den kan for at sætte gang i lytteren.

Det er amerikanerindie på godt og ondt (både Death Cab for Cutie- og Sunny Day Real Estate-medlemmer har spillet med på bandets plader). Blandt de ærkeklassiske formler for den slags gemmer der sig dog fremragende popmelodier og vokalharmonier ikke ulig The Posies’ udgave af powerpoppen.

Du kan høre, hvad det egentligt er John Roderick og The Long Winters har gang i lige hér, hvor fem af bandets numre er samlet i en fiks lille .zip-fil klar til download.

Hvis du mere er til hele albums, har bandets pladeselskab Barsuk Records den seneste udgivelse klar til lytning hér, hvor du bare skal klikke på “full album-stream”. Se, dét er, hvad vi her hos Undertoner kalder god service.

Og jo, selvfølgelig kan du også blive venner med bandet på MySpace.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar