Nyheder

Album nr. to fra Arctic Monkeys i april

Nordengelske Arctic Monkeys stod for et af de mere overraskende gennembrud i 2006 med albummet Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not. Pladekontrakten skaffede bandet sig blandt andet via en (på det tidspunkt) uhørt Myspace-popularitet og banede på den måde vejen for en ny vej til stjernerne.

23. april er bandet så klar med albummet Favourite Worst Nightmare – det skriver bandet i hvert fald på sin hjemmeside. Men minsandten om ikke d’herrer er faldet af på den – der er endnu intet at høre på bandets MySpace-side.
Så vi må nøjes med at viderebringe tracklisten:

1. Brainstorm
2. Teddy Picker
3. D Is for Dangerous
4. Balaclava
5. Fluorescent Adolescent
6. Only Ones Who Know
7. Do Me a Favour
8. This House Is a Circus
9. If You Were There, Beware
10. The Bad Thing
11. Old Yellow Bricks
12. 505

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar