Nyheder

Album nr. to fra Arctic Monkeys i april

Nordengelske Arctic Monkeys stod for et af de mere overraskende gennembrud i 2006 med albummet Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not. Pladekontrakten skaffede bandet sig blandt andet via en (på det tidspunkt) uhørt Myspace-popularitet og banede på den måde vejen for en ny vej til stjernerne.

23. april er bandet så klar med albummet Favourite Worst Nightmare – det skriver bandet i hvert fald på sin hjemmeside. Men minsandten om ikke d’herrer er faldet af på den – der er endnu intet at høre på bandets MySpace-side.
Så vi må nøjes med at viderebringe tracklisten:

1. Brainstorm
2. Teddy Picker
3. D Is for Dangerous
4. Balaclava
5. Fluorescent Adolescent
6. Only Ones Who Know
7. Do Me a Favour
8. This House Is a Circus
9. If You Were There, Beware
10. The Bad Thing
11. Old Yellow Bricks
12. 505

Skriv et svar