Nyheder

Arctic Monkeys danser kun med københavnere

Briterne giver koncert i Danmark 8. marts

Undertoners anmelder kaldte dem fire uldne ’lads’ i sin begejstrede anmeldelse af deres succes-debut. Den 23. april udkommer deres andet album Favourite Worst Nightmare, og for at varme op tager bandet på en kort turné. Her kommer de bl.a. forbi Store Vega i København torsdag den 8. marts.

Dog er det bare surt for dig, hvis du er Arctic Monkey-fan og bor i Svendborg eller Slagelse. Eller for den sags skyld alle andre steder end København og Århus. Så gælder det om at få aktiveret vennerne i de ‘to danske hovedstæder’ eller selv holde fri for at tage på billet-udflugt.

Det er nemlig så usmart arrangeret, at billetterne til koncerten ikke kan købes via telefon eller internet, men kun direkte ved Vega i København og Gaffa Shop i Århus, hvor der dog kun bliver sat “œet stærkt begrænset antal billetter” til salg.

Billetterne sælges fra onsdag den 21. februar kl. 10:00 og er begrænset til 2 stk. pr. person.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar

boeger