Nyheder

Battles har vundet kampen: ny plade parat

Sidste vinter udsendte kvartetten Battles ep-opsamlingen EP C/B EP til stribevis af rosende anmeldelser. Og da amerikanerne så tog deres komplekse mathrock-eksperimenter med rundt til de europæiske koncertsteder, steg forventningerne til bandets første fuldlængdealbum til helt umådelige højder.

Albummet er parat nu og har fået titlen Mirrored. Det forlyder, at pladen, der udkommer d. 15. maj, vil byde på flere numre med vokaler. Det er noget helt nyt for kvartetten.

Tracklisten viser, at Battles passer fint i stalden hos Warp Records, hvor masser af bands gennem årene har excelleret i svært forståelige titler. De nye drenge i klassen kan også:

1. Race: In
2. Atlas
3. Ddiamondd
4. Tonto
5. Leyendecker
6. Rainbow
7. Bad Trails
8. Prismism
9. Snare Hangar
10. Tij
11. Race: Out

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar