Nyheder

Charles Hayward – for første gang i Danmark

Den 23. Februar kl. 20:00 giver den ukendte legende Charles Hayward koncert i Radiohusets studie 4. Hayward er nok mest kendt for sit originale trommespil i metapunkgruppen This Heat, der med sin sparsomme produktion knyttede bånd mellem progrock og (post)punk i overgangen mellem 70’erne og 80’erne.

Som solokunstner bevæger Hayward sig som beatet selv, når han med dynamisk trommeimprovisation og tidsforskudte melodier indbinder sine klangbaserede kompositioner. I sammenhæng med den samlede udgivelse i 2006 af This Heats bagkatalog vil det i hvert fald blive spændende at se, hvilke brydninger i rockmusikken Hayward formår at tilbyde det danske publikum.

Hvis man ikke har muligheden for at opleve trommernes troldmand denne aften, kan man trøste sig med, at koncerten vil blive optaget i studiet og ved en senere lejlighed blive transmitteret i Radium på P2.

Billetter kan købes i de københavnske pladebutikker Sound Station, Circles og Route 66.

Om skribenten

Lasse Bertelsen

 

Biografi:

2003 - 2007: Fransk, litteraturvidenskab og retorik på Københavns Universitet.

2008 - ??: Bogholder i TimeLog A/S

 

Fem favoritalbums:
Glenn Branca: The Ascension
Kate Bush: Hounds of Love
Jandek: Chair Beside A Window
This Heat: Deceit
Blonde Redhead: In an Expression of the Inexpressible

Skriv et svar

boeger