Nyheder

David Fridlund på udkig efter nye indbyggere

De tre andre medlemmer af David & the Citizens har forladt det svenske folkpopband

På David & the Citizens hjemmeside skriver David Fridlund, at bandet har haft svært ved at kommunikere igennem længere tid. Og det strækker sig mindst tilbage til udgivelsen af ep’en Big Chill for tre år siden.

Dengang udsendte Magnus Bjerkert en pressemeddelelse – uden de andres medvidende – hvori han netop nævner, at der har været uenigheder om bandets stilmæssige retning. Stridighederne er nu blevet så uløselige, at alle – undtagen David Fridlund – har forladt bandet.

Selv om David Fridlund har mistet et helt band, vil han åbenbart ikke fortsætte den solokarriere, han påbegyndte i 2004 med albummet Amaterasu. Derimod er hans planer at samle et nyt hold musikere og fortsætte under navnet David & the Citizens.

Her og nu betyder bruddet, at David & the Citizens har aflyst en planlagt forårsturné.

Skriv et svar