Nyheder

Islaja udgiver nyt album i april

Skovsirene klar med endnu en runde sart, finsk folk.

Ulual Yyy. Ja, Undertoner har ikke været i stand til at komme i kontakt med vores faste finske oversættelseskonsulent, så præcist hvad titlen på Islajas kommende album betyder, kan vi desværre ikke fortælle.

Men vi kan da i al fald berette, at pladen udkommer den 18. april på Fonal Records, og at Islaja nok en gang præsenterer lytterne for en omgang på samme tid foruroligende og dragende skovambience krydret med Islajas dybtsunkne vokal.

Tracklisten vil vi ikke snyde jer for, for måske kan en af jer læsere hjælpe med en oversættelse?

1. Kutsukaa sydäntä
 2. Sydänten ahmija
 3. Pete P
 4. Laulu jo menneestä
 5. Pysähtyneet planeetat
 6. Muusimaa
 7. Varjokuvastin
 8. Muukalais-silmä
 9. Suru ei

Desværre er Islaja ret sparsom med lydbidder, så hvis du vil danne dig et billede af, hvordan pladen lyder, må du ty til de lydbidder fra hendes tidligere plader, som Fonal har stillet til fri download her. Undertoner kan især anbefale “Sata naakkaa sitten” fra hendes første plade Meritie.

Skriv et svar