Nyheder

Jacob Faurholt & co. klar til kærlighed

Holidays on Fire snart klar med ny udgivelse og koncerter

Om Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur har været på nummerolog-besøg eller om de bare syntes, deres navn var lidt for kludret, vides ikke. Men sikkert er det, at bandet nu går under navnet Holidays on Fire. Lidt udskiftning er der også sket i rækkerne, og bandet består nu af Kasper Rønberg Schultz

(der før var den ene halvdel af Sweetie Pie Wilbur), Iris Marie Jakobsen, Asger Christensen – og selvfølgelig Jacob Faurholt

Indspilningerne til bandets kommende udspil er nu færdiggjort, og pladen mangler bare at blive mikset, før den forhåbentlig snart når ud til pladekøberne. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen, men titlen bliver: Are you in the mood for love? Holidays on Fire byder, ikke ulig deres gamle alias, på skramlet folkpop med både sarte og legesyge elementer.

Desuden slipper Holidays On Fire deres “œdebut-koncert” i aften på Studenterhuset i Århus, og yderligere to forårskoncerter bliver det til senere: på Musikcaféen (i Huset i Magstræde) i København d. 1. marts, og d. 4. maj på Musikcaféen i Århus.

Om skribenten

Camilla Grausen

Koncertredaktør og skribent
camilla@undertoner.dk
 

Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner siden 2003, hvor jeg anmelder og skriver nyheder, men er især aktiv som koncertredaktør siden 2007 og står for alt, hvad der vedrører koncertanmeldelser. Jeg er derudover cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar