Nyheder

Mice Parade udgiver ‘Mice Parade’ i maj

For knap to år siden var Undertoners anmelder nærmest ikke til at stoppe, da han kastede sig ud i at rose Adam Pierces sjette album under Mice Parade-navnet. Det bar titlen Bem-Vinda Vontade og var mere latino-inspireret end Pierces tidligere udgivelser.

Om der også er en varmblodig stemning på Pierces syvende album, der blot får titlen Mice Parade, er endnu uvist. Tracklisten tyder på både det ene og det andet – der er i al fald såvel spanske ord som en enkelt kølig vinter-reference. Og så slutter pladen åbenbart med en søster til nummeret “The Days Before Fiction” fra den foregående plade.

Albummet udkommer i løbet af maj, beretter cmj.com – og tracklisten ser ud som følger:

1. Sneaky Red
2. Tales of Las Negras
3. The Last Ten Homes
4. Snow
5. Double Dolphins on the Nickel
6. Satchelaise
7. Swing
8. Circle None
9. The Nights After Fiction

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar