Nyheder

Nyt Dungen-album til maj

I 2004 udgav svenske Dungen albummet Ta det lugnt. Den titel tog anmelderne slet ikke til sig. Tværtimod fik kvartetten spandevis af ros, og pludselig røg prisen på bandets to første album, der ellers ikke havde fået den store opmærksomhed, op i betragtelige summer på eBay.

I 2005 spillede Dungen på Roskilde Festival, og i den forbindelse var der masser af tværfløjte. Det ville have glædet os usigeligt meget at kunne love mere tværfløjte, når Gustav Ejstes & co. udsender album nr. fire i starten af maj. Det forlyder imidlertid, at det ikke er dét, vi kan forvente os af Tio bitar. Og ja, ikke overraskende har Dungen denne gang 10 sange på programmet:

1. Intro
2. Familj
3. Gör det nu
4. Caroline
5. Du ska inte tro att det ordnar sig
6. Mon amour
7. Så blev det bestämt
8. Ett skäl att trivas
9. Svart är himlen
10. En gång i år kom det en tår

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar