Nyheder

Pelican udforsker byen på nyt album

Med de to album Australasia og The Fire in Our Throats Will Beckon the Thaw tog Chicago-kvartetten Pelican et anderledes tilløb til at ramme postrock-genren end de fleste. Ja, det kan vel egentlig diskuteres, om Pelican rent faktisk kan kaldes postrock – eller om de stadig hører til i den mere metal-orienterede ende af den instrumentale rock.

Under alle omstændigheder skaffede især The Fire in Our Throats… gruppen et publikum, der strakte sig et godt stykke ud over flokken af vanlige metalfans. D. 22. maj udsender den tungt rockende fugl med det store næb sit album nr. tre under titlen City of Echoes – og netop titelnummeret kan du finde nedenfor på albummets trackliste, der tyder på, at kvartetten har ladet sig inspirere af storbyer. Der er i hvert fald både beton og mure på programmet:

1. Bliss in Concrete
2. City of Echoes
3. Spaceship Broken-Parts Needed
4. Winds With Hands
5. Dead Between the Walls
6. Lost in the Headlights
7. Far From Fields
8. A Delicate Sense of Balance

Skriv et svar