Nyheder

Se Blue Foundation live fra Ungdomshuset

Se en livevideo fra deres optræden i Ungdomshuset sidste år.

Danmarks for tiden suverænt mest omtalte bygning, Ungdomshuset, har i den senere tid dannet rammer for en del støttearrangementer for huset. Blue Foundation var et af de navne, som ønskede at vise deres støtte for stedet ved at spille i Ungdomgshuset. Koncerten fandt sted den 2. november 2006, og Ungeren var fyldt til bristepunktet med glade koncertgængere.

Der er blevet lavet en video fra Blue Foundations optræden, som du kan se nedenfor.

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar