Nyheder

Tori Amos: nyt album og Kbh.-koncert

Med en bibel i højre hånd, ordet ‘shame’ skrevet på venstre hånd og med strømme af størknet blod på indersiden af venstre ben står Tori Amos på sin hjemmeside klar til at nedstirre sine besøgende. Det gør hun, fordi hun nu er klar til at udgive sit niende soloalbum.

Det har hun givet titlen American Doll Posse, og d. 1. maj får vi muligheden for at høre, hvad Amos har arbejdet sig frem til i studiet i den sydengelske by Cornwall, hvor hun har boet gennem en årrække.

Der er endnu ikke sluppet lyd fra albummet ud på hverken hjemmesiden eller Amos’ Myspace-side. Til gengæld har hun bekendtgjort, at hun tager på en gevaldig turné.

Den bringer hende onsdag d. 13. juni til Falconer Salen på Frederiksberg. Her spillede hun også i juni 2005 og fik store roser over stort set hele linjen. Hvornår billetsalget til denne sommers koncert starter, er endnu uvist.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar