Nyheder

Brian Wilson spiller i Aalborg i juni

Mens den nordjyske hovedstad forsøger at komme sig over gårsdagens ishockeyafklapsning i Herning, er der mere end almindeligt godt nyt til de aalborgensere, der sætter mere pris på sommerpop med Californien i ascendanten end på at stå og råfryse i skøjtehallen.

Ifølge spillestedet Skråens hjemmeside kommer Beach Boys-geniet Brian Wilson nemlig til Aalborg til sommer. Nærmere bestemt dukker han op d. 16. juni, hvor han skal spille koncert i Skovdalen.

Siden 2005, da Wilson sidst spillede i Danmark, har udgivet en plade med julesange, og i september vil han præsentere et ny-komponeret værk med navnet That Lucky Old Sun (a Narrative).

Lige netop solen håber vi på at se en del til d. 16. juni – for solskinspop er nu sjovest, når solen skinner – og så krydser vi også fingre for, at Wilson er lidt mere klar, end da han optrådte på Roskilde Festival for to år siden, hvor han virkede uinteresseret og til tider decideret ligeglad. Det pillede dog ikke ved, at de færreste nulevende sangskrivere kan tillade sig overhovedet at overveje, om kvaliteten af deres samlede sangkatalog når samme niveau som Wilsons.

Skriv et svar