Nyheder

Crunchy udgiver Snake and Jet’s Amazing Bullit Band

For nogle måneder siden kastede Kristian Leth her på siden rosende ord efter københavnske Snake and Jet’s Amazing Bullit Band. Blandt andet beskrev han deres ep Building Garbage Structures som “et udtryk for en bevægelse inden for DIY-musikken i dette land. Og Snake and Jet er flere kilometer foran resten af feltet, sådan cirka. Det er eksplosivt, fjollet og dybt alvorligt på én og samme tid.”

Den slags ros af Snake and Jet har rumsteret rundt om i København igennem længere tid, ligesom Det Elektriske Barometers lyttere i de seneste måneder har holdt meget af nummeret “Favourite”. Nu har pladeselskabet Crunchy Frog taget konsekvensen af Snake and Jets kvaliteter og stukket de to herrer en pladekontrakt.

Der er endnu ikke noget nyt om, hvornår Crunchy Frog udsender musik fra duoen, men sikkert og vist er det, at de spiller live i København både i morgen og lørdag. Fredags-showet er en opvarmningstjans på Loppen for Sugarcubes-medlemmet Einar Örns Ghostigital-projekt, mens lørdagskoncerten på Stengade30 er bandets helt egen.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar