Nyheder

Debutalbum fra Amiina

Vi er lidt sent ude, det tilstår vi. For faktisk udkom det album, som denne nyhed handler om, allerede i forgårs. Men det ændrer nu ikke på, at albummet kan vise sig at blive ganske interessant.

Kurr er nemlig den islandske kvartet Amiinas første fuldlængdealbum. Nogle kender nok de fire damer bedst for at være den strygerkvartet, som Sigur Rös har haft med på deres seneste turnéer. Men på egen hånd har de også fået pæn ros for ep’en AnimaminA fra 2005. Den kan man bl.a. høre brudstykker fra på kvartettens Myspace-side.

Kurr består af følgende numre:

1. Sogg
2. Rugla
3. lamur
4. Seoul
5. Lupina
6. Hilli
7. Sexfaldur
8. Kolapot
9. Saga
10. Lori
11. Blafeldur
12. Boga

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar