Nyheder

Eksklusiv Of Montreal-ep udkommer igen

I slutningen af januar udsendte amerikanske Of Montreal albummet Hissing Fauna, Are You the Destroyer?. Det udkom ligesom bandets seneste plader på Polyvinyl Records, som forsøgte at lokke Of Montreal-tilhængerne til at købe albummet i selskabets egen webbutik ved at lave en pakkeløsning, hvor der fulgte en eksklusiv ep med i købet.

Icons, Abstract Thee EP har altså indtil nu kun kunnet købes hos Polyvinyl og til bandets koncerter, men d. 8. maj kommer ep’en ud i den almindelige handel. Den samlede trackliste ser sådan ud:

1. Du og meg
2. Voltaic Crusher/Undrum to Muted Da
3. Derailments in a Place of Our Own
4. Miss Blonde, Your Papa Is Failing
5. No Conclusion

Søndag d. 6. maj kommer Kevin Barnes & co. i øvrigt til København, hvor de har tænkt sig at lægge Loppen ned. Og der skal lidt af en indsats til, hvis de skal overgå deres ny-legendariske koncert i København i 2005.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar