Nyheder

Fennesz laver album med Sakamoto

Forleden fik vi den idé, at vi ville lave en nyhed om, at Fennesz snart er parat til at udgive et nyt album. Men vi var nødt til at lade være, for da vi begyndte at researche, lød alle de oplysninger, vi kunne finde sådan cirka sådan her:
“ラップトップミュージックに新たな地平を切り開いたごとで欧米では高い評価を得ているFenneszと坂本の3年越しのコラボレーションが結実する最”
Så vi opgav at skrive om sagen…

Nu er der heldigvis nogle andre, der har haft så tilstrækkeligt meget japansk i gymnasiet, at de har forstået, hvad der stod. Og jeps, den er god nok. Fennesz følger op på genudgivelsen af sit album Endless Summer med Cendre, der er lavet sammen med japaneren Ryuichi Sakamoto.

Tidligere har de to lavet en lille ep sammen, men d. 15. maj får vi altså et helt album, skriver Pitchforkmedia.com. Cendre er Sakamotos første samarbejde, siden han i 2005 udgav Insen, der var skabt i fællesskab med tyske alva.noto.

Tracklisten til Cendre ser således ud (hvis altså de kunstfærdige japanske tegn er oversat korrekt):

1. Oto
2. Aware
3. Haru
4. Trace
5. Kuni
6. Mono
7. Kokoro
8. Cendre
9. Amorph
10. Glow
11. Abyss

Skriv et svar