Nyheder

Fugazi-bassist spiller i Aalborg og Århus

Der er ikke noget så kedeligt som at gentage formuleringer fra pressemeddelelser, men vi må dog give det aalborgensiske spillested 1000fryd, at de ikke er gået helt galt i byen ved at kalde Fugazi ‘legendariske’. Anledningen er, at Fugazis bassist Joe Lally kommer til 9000 C for at spille koncert.

Lally udsendte sidste efterår albummet There to Here på det mindst lige så legendariske selskab Dischord – et album, som man kan høre smagsprøver fra på Myspace, som man vel egentlig godt kunne have forestillet sig, at Dischord-folk ville have holdt sig fra pga. Rupert Murdochs ejerskab.

Lally spiller på 1000fryd i morgen fredag, og lørdag er det så Musikcaféen i Århus, der lægger hus til. Ved begge koncerter har Lally det italienske band Zu med. Eller også er det dem, der har ham med. I hvert fald er Lally med som ekstra-bassist i italienernes del af koncert, mens Zu er backingband for Lallys numre.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar