Nyheder

Hans Appelqvist spiller på Lab i maj

“Små historier, der både er til hjertet og til ørerne.” Så kort og præcist beskrev Undertoners anmelder, hvad svenske Hans Appelqvist serverede på sit album Naima, der udkom sidste efterår. Albummet var “en trist, men også meget givtig lytteoplevelse, som ikke ligner særlig mange andre plader.”

Appelqvist er en legesyg historiefortæller, men kammer aldrig over i det fjollede. Tværtimod er der en inderlig dybtfølthed over hans lavmælte refleksioner over moral, kærlighed og alt det andet, der til sammen går under navnet ‘livet’.

De fortællinger tager Appelqvist helt sikkert med sig d. 11. maj, når han spiller på Lab i København. Lab har godt nok ikke selv skrevet noget om arrangementet endnu, men på Appelqvists Myspace-side står det om ikke sort på hvidt, så blåt på lyseblåt.

Koncertlisten afslører også, at han dagen inden skal spille koncert i Umeå, der ligger et godt stykke oppe i Nordsverige. Vi krydser fingre for, at den langvarige transport ikke udmatter den fine svenske herre.

Skriv et svar