Nyheder

Lyt til nyt fra Efterklang

Inden længe er Efterklang klar til at udgive minialbummet Under Giant Trees – nærmere bestemt d. 2. april. Cd-udgaven kommer i 4.500 nummerede eksemplarer, mens der bliver 1.200 eksemplarer af den hvide vinyl. Og ja-ja, de bliver også nummererede. Der er med andre ord basis for en mindre skrivekrampe med alle de numre.

Forleden lagde bandet så et af de fem numre op på deres MySpace-side. “Towards the Bare Hill” lyder umiddelbart noget mere folk-inspireret end bandets tidligere bedrifter, og det enstemmige, småbrovtende mandskor er helt anderledes skramlet end vanligt.

Den samlede trackliste ser således ud:

1. Falling Horses
2. Himmelbjerget
3. Hands Playing Butterfly
4. Towards the Bare Hill
5. Jojo

Under Giant Trees kommer i øvrigt til at fungere som optakt til et nyt fuldlængdealbum fra Efterklang. Bandet er i øjeblikket i studiet, og bulletinerne lyder, at pladen udkommer efter sommer. Så måske inden jul?

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar