Nyheder

Lyt til nyt fra Efterklang

Inden længe er Efterklang klar til at udgive minialbummet Under Giant Trees – nærmere bestemt d. 2. april. Cd-udgaven kommer i 4.500 nummerede eksemplarer, mens der bliver 1.200 eksemplarer af den hvide vinyl. Og ja-ja, de bliver også nummererede. Der er med andre ord basis for en mindre skrivekrampe med alle de numre.

Forleden lagde bandet så et af de fem numre op på deres MySpace-side. “Towards the Bare Hill” lyder umiddelbart noget mere folk-inspireret end bandets tidligere bedrifter, og det enstemmige, småbrovtende mandskor er helt anderledes skramlet end vanligt.

Den samlede trackliste ser således ud:

1. Falling Horses
2. Himmelbjerget
3. Hands Playing Butterfly
4. Towards the Bare Hill
5. Jojo

Under Giant Trees kommer i øvrigt til at fungere som optakt til et nyt fuldlængdealbum fra Efterklang. Bandet er i øjeblikket i studiet, og bulletinerne lyder, at pladen udkommer efter sommer. Så måske inden jul?

Skriv et svar