Nyheder

M83, Final Fantasy og Amy Millan hjælper ven

Hvis der er noget om frasen “vis mig dine venner, og jeg skal sige dig, hvem du er”, tør vi godt konkludere, at canadiske Antoine Bédard er noget ved musikken. Eller også er han bare verdensmester i den vigtigste olympiske disciplin i det 21. århundrede: netværk.

Uanset hvad flasher Bédard, der laver musik under navnet Montag, sine mange venner på tracklisten til sit nye album Going Places. M83, Amy Millan fra Stars, Brooklyn-trioen Au Revoir Simone og Final Fantasy er blandt de mange gæster, og hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at Montag var indie-Canadas svar på Timbaland eller noget i den stil.

Så meget MTV-lir er der nu ikke over Bédards muntre electronica. Og så har Timbaland vist aldrig fået 70 mennesker fra 15 forskellige lande til at levere byggestenene til et titelnummer. Hør netop “Going Places” på Montags Myspace-side – og tjek den gæstespækkede trackliste:

1. I Have Sound (feat. M83)
2. Best Boy Electric
3. Mechanical Kids
4. Alice (feat. Ghislain Poirier)
5. 322 Water (feat. Ida Nilsen)
6. Softness, I Forgot Your Name (feat. Final Fantasy)
7. Safe in Sound (feat. Amy Millan)
8. Hi-5 au DJ
9. Hands Off, Creature! (feat. Leah Abramson)
10. > (Plus Grand Que) (feat. Victoria Legrand)
11. No One Else (feat. Au Revoir Simone)
12. Going Places

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar